ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Δεσμευόμαστε για την ποιότητα των προϊόντων μας και παρέχουμε πλήρη επιστροφή των χρημάτων σας εντός 15 ημερών εάν δεν είστε απολύτως ικανοποιημένοι από τα προϊόντα.

Αν δεν είστε απολύτως ικανοποιημένοι έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που παραλάβατε εντός 15 ημερολογιακών ημερών (“Περίοδος Επιστροφής”) από την ημέρα έκδοσης του τιμολογίου η απόδειξης και εμείς θα διασφαλίσουμε ότι θα λάβετε επιστροφή των χρημάτων σας ή θα το αντικαταστήσουμε με ένα καινούριο στην ίδια τιμή. Αν το επιστραφέν προϊόν φθάσει μετά τη λήξη της προθεσμίας ή το Βασικό προϊόν έχει χρησιμοποιηθεί ή καταστραφεί ή δεν έχει επιστραφεί στην αρχική κατάσταση η συσκευασία του, διατηρούμε το δικαίωμα να απορρίψουμε την επιστροφή και δεν θα δοθεί καμία αποζημίωση.

Η επιστροφή των Προϊόντων γίνεται με ευθύνη της εταιρείας και με έξοδα της εταιρείας, μέσω της ACS COURIER, εφόσον οι εν λόγω επιστροφές γίνονται σύμφωνα με τους προαναφερθείσες κανονισμούς. Οι επιστροφές που δεν γίνονται σύμφωνα με τους κανονισμούς θα γίνονται με τη δική σας ευθύνη και το κόστος θα επιβαρύνει εσάς. Τα Προϊόντα, αχρησιμοποίητα, ολόκληρα και στην αρχική τους συσκευασία, όσο αυτό είναι ευλόγως δυνατό, πρέπει να επιστρέφονται στην:

LIVIOON HELLAS – Αγ. Δημητρίου 8, 19004 Σπάτα – ΕΛΛΑΔΑ Ή

LIVIOON CYPRUS – ΚΙΛΚΙΣ 8 1086 – ΑΓΙΟΙ ΟΜΟΛΟΓΗΤΕΣ- ΛΕΥΚΩΣΙΑ, ΚΥΠΡΟΣ

Για όλες τις έγκυρες επιστροφές που γίνονται σύμφωνα με τους εν λόγω κανονισμούς, η εταιρεία θα επιστρέφει το κόστος της αγοράς, εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την παραλαβή του Προϊόντος. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να επιτρέψετε μια περίοδο επεξεργασίας για ένα εύλογο χρονικό διάστημα – για να λάβουμε και να προωθήσουμε την επιστροφή σας. Αν και η εταιρεία επιστρέφει συνήθως τα χρήματα εντός περίπου δύο (2) ημερών μετά την επεξεργασία μιας επιστροφής, μπορεί να χρειαστεί επιπλέον χρόνος σε μια τράπεζα ή εταιρία πιστωτικών καρτών για να επεξεργαστεί ένα ποσό επιστροφής και για να φτάσει το ποσό αυτό σε έναν λογαριασμό. Όταν θα έχουμε λάβει και επεξεργαστεί το/τα Προϊόν/τα, θα σας ενημερώσουμε μέσω email. Όλα τα πακέτα που επιστρέφονται πρέπει να αποστέλλονται χρησιμοποιώντας το έντυπο επιστροφής που παρέχει η εταιρεία.